nolte küchen
 

Serveis i productes

Fusteria interior i exterior, tot tipus de mobiliari, adaptacions de mobiliari per canvi de vivenda, ... i qualsevol altre servei de fusteria i ebenisteria que siguin necessaris.

Muntem cuines de la prestigiosa casa alemanya Nolte-küchen. Des d'aquí podeu connectar-vos a la web original del fabricant per veure'n tots els models. Allà hi trobareu tota la gamma de cuines i complements que necessiteu.

Les cuines s'ofereixen en tres estils diferents. Premeu damunt d'un estil per veure'n les cuines amb més detall. S'obrirà una pàgina nova amb la web oficial de Nolte-küchen.

     
Frontals llisos Frontals amb marc Frontals estil provençal

Frontals llisos

Elegància senzilla combinada amb superfícies atractives: els frontals llisos permeten possibilitats il·limitades de materials moderns per aconseguir un aspecte singular.

Frontals amb marc

Independentment de que els elements decoratius irradïin el calor de la fusta, o difonguin transparència i lleugeresa en combinació amb el vidre, el frontal amb marc és atemporal. Amb això, la seva cuina pot integrar-se en qualsevol entorn.

Frontals estil provençal

A vegades és la pròpia arquitectura de la casa la que defineix l'estil romàntic de la cuina. El seu secret radica en els detalls: Les pilastres, els perfils de les cornises, els frontals perfilats i cantos de les encimeres, per mencionar només alguns exemples.